Книгата на Марионела Божкова "Уроците на Бобъра": Вече и на български!

Първата книга на Марионела Божкова е резултат от нейната нестихваща страст към коучинга и вдъхновяващата отдаденост на екипа на ТиймТайм. С огромно удоволствие обявяваме, че книгата е вече преведена и публикувана на български език. Текат преговори с някои от най-големите издателства в България за нейното разпространение, а междувременно можете да си я поръчате от офиса на ТиймТайм, по телефон или имейл, или като посетите някои от нашите събития и обучения. 

"Уроците на Бобъра" е за тези от вас, които искат да направят големи промени в живота си, да постигнат лична цел или мечта или просто да си направят подарък за една успешна година. Книгата изпозлва коучинг техники и, докато работите с нея, ви помага да избистрите идеите си, да се преборите със страховете си, да изградите и надградите стъпка по стъпка своя успех.

Тези от вас, които са присъствали на наши тренинги последните месеци, вероятно вече са виждали книгата, която беше публикувана най-напред на английски език. Този мил и мъдър бобър вече има много последователи и своя собствена поредица във фейсбук - "Съветите на Бобъра", в която всяка седмица споделяме ценни мисли.

Следете нашата страница! Очаквайте скоро още новини от Бобъра.